Przewód pokarmowy i metabolizm 846 elementów

Kategorie produktów
Przeznaczenie
Zakres cenowy
Dostępność
Producent
nowość

brutto

9,98 

9,24  netto
podatek VAT 8%

Skład

IMIDAKLOPRID+PERMETRYNA

Data ważności

30.11.2018

Dodaj do koszyka

Skład

IMIDAKLOPRID+MOKSYDEKTYNA

Data ważności

30.11.2018

Dodaj do koszyka

Skład

IMIDAKLOPRID+MOKSYDEKTYNA

Data ważności

.

Dodaj do koszyka

Skład

Białko kurczaka hydrolizowane, inulina, otoczka (żelatyna, barwnik: dwutlenek tytanu). Lipaza Amylaza Bromelaina

brutto

74,04 

68,56  netto
podatek VAT 8%

Skład

olej sojowy, attapulgit, ekstrakt z alg brunatnych, pektyna

brutto

37,08 

34,33  netto
podatek VAT 8%

Skład

Sproszkowane algi Laktoza Mleko odtłuszczone w proszku Pektyna E 440 Bakterie kwasu mlekowego

brutto

37,08 

34,33  netto
podatek VAT 8%

Skład

Glinka kaolinowa E559 substancje pomocnicze pektyna E440

brutto

47,20 

43,70  netto
podatek VAT 8%

Skład

Masa sucha Białko ogólne Włókno surowe Popiół surowy DL metionina

brutto

35,95 

33,29  netto
podatek VAT 8%

Dodaj do koszyka

Skład

Enrofloksacyny

Dodaj do koszyka

Skład

Skład: Skrobia pszenna, żelatyna wieprzowo-wołowa (ścianki kapsułki), stearynian magnezu Dodatki Dodatki technologiczne (substancje przeciwzbrylające) Celuloza mikrokrystaliczna (E 460) 132 013 mg/kg Krzemionka koloidalna (E 551b) 6 600 mg/kg Dodatek technologiczny (substancja emulgująca) Lecytyna (E 322) 132 013 mg/kg

brutto

17,23 

15,95  netto
podatek VAT 8%

Skład

Skrobia pszenna, żelatyna wieprzowo-wołowa (ścianki kapsułki), stearynian magnezu Dodatki: Dodatki technologiczne (substancje przeciwzbrylające) Celuloza mikrokrystaliczna E 460 50 505 mg/kg Krzemionka koloidalna E 551b 3 367 mg/kg Dodatek technologiczny (substancja emulgująca) Lecytyna E 322 252 525 mg/kg

brutto

21,66 

20,06  netto
podatek VAT 8%

X